Lichaamswerk ?

Welke taal spreekt mijn lichaam?

Hier exploreren we oa:
De lichaamsuitdrukking en lichaamshouding.
Hoe beweeg ik me in de ruimte rondom mij en ben ik me daarvan bewust?
Hoe beweeg ik me in mijn innerlijke ruimte en ben ik me daarvan bewust?
De harmonische beweging; een kosmische dans.

"Het onbelemmerd stromen van energie geeft je het gevoel van onbevangenheid & sereniteit. Dit uit zich door stralende ogen, levendige vloeiende bewegingen en bezielde woorden"

Nicky

lichaamsuitdrukking harmonische beweging een kosmische dans

Massage:

Volgens de chinese vijf -elementen is ieder orgaan verbonden met bepaalde emotionele gesteldheden.
Wanneer we bepaalde emoties (gevoel uit evenwicht) beleven, gaat het lichaam (orgaan) mogelijks mee uit evenwicht en omgekeerd:
Wanneer het lichaam gekwetst of geraakt is gaat onze gevoelsenergie mogelijks mee uit evenwicht.

Het lichaam kan dan baat hebben bij een harmonische massage, waardoor via het lichaam een referentie van harmonie ervaren wordt en lichaam en geest weer in overeenstemming kunnen functioneren.

Indien je iemand (of jezelf) een massage cadeau wil doen kan je een massage-cadeaubon bestellen. Stuur hiervoor een mailtje, ik neem dan zo vlug mogelijk contact met je op.

Hoe verloopt een massage-sessie?

Tijdens de sessie worden de verschillende energetische structuren (energiebanen & energetische velden) van het lichaam in evenwicht gebracht. Blokkades en verstoringen worden o.a. door een zachte massage (eenvoudige - natuurlijke - vloeiende bewegingen) geheeld. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke oliën in combinatie met etherische olie, aangepast aan de individuele cliënt. Deze welriekende en zeer zuivere oliën helpen een diepe harmonie bewerkstelligen zowel in het lichaam als in het gevoelsleven, het denken .......de ziel....... m.a.w. in het totale zijn.

Deze massages zijn ook bijzonder geschikt voor zwangere vrouwen, baby en kind. Ze zijn uiterst relaxerend voor zowel de aanstaande moeder als de ongeboren baby en ze bevorderen een harmonieuze wisselwerking tussen moeder en kind.

Na de sessie rust je nog even, en wordt een tasje thee of een glaasje water aangeboden.

De sessie gaat door in een zeer rustig kader, met daarvoor speciaal ingerichte ruimte. Je kan kiezen voor een sessie van 40 minuten of 60 minuten.